Banki kapcsolatok kialakítása, hitelkérelmek elkészítése


Vállalkozói, üzleti hitelek

Cégünk a hitelkérelem előkészítésének feladatait teljes körűen érti, több éves banki tapasztalataink alapján, elsősorban kis és középvállalkozások részére.

A hitel felvétele egy összetett folyamat, a hitelfelvevő részéről a felkészültségéről való tájékoztatás, számadás a gazdálkodási és vezetői készségéről.

Első lépésként a vállalkozás, gazdasági társaságpénzügyi hitelképességi vizsgálatát végezzük el. A banki kapcsolatok felvétele előtt elkészítjük a megbízó hitelképességéhez leginkább megfelelő mérlegbeszámolói megfeleltetést.


Cégünk jól bevált, hatékony módszerek alapján feltérképezi a vállalkozás számára a legmegfelelőbb hitel konstrukciókat, igény szerint összeállítjuk a hitelkérelmet, elkészítjük a cég arculatát, üzleti-fejlesztési tervét.

Erre való igény esetén vállalja az ügyvezetés banki tárgyaláson való felkészítését, illetve képviseljük a céget a banki tárgyalásokon.


Lakossági hitelek

Cégünk figyelemmel kíséri a jelenleg a piac gazdaságban megjelenő lakossági hitel konstrukciókat.

Ennek megfelelően az ingatlan vásárlási,- építési,- fejújítási és egyéb ehhez kapcsolódó hitelekkel kapcsolatosan széles körű felvilágosítással szolgálunk.